OSTERIAN ICA FLYGFYREN NORRTÄLJE

Nu finns jag i Osterian på ICA Kvantum Flygfyren i Norrtälje. Där finns en underbar ostdisk med ett fantastiskt utbud för såväl beresta sommargäster såsom klassiska Rospiggar. Runt Osterian kan man sitta och prova lite vin eller öl medan man bestämmer sig för vilken ost, salami, skinka eller oliv som
Läs mer

OSTFESTIVALEN 13-15 FEBRUARI 2015

Varmt välkomna till Ostfestivalen – Osten i våra hjärtan på Nordiska Museet. Fredag & lördag kl. 13, 00 kommer jag att inspirera & tipsa om vackra, goda & nya sätt att servera våra svenska ostar på. Låt säsongen, gästerna, färgen & formen bli din vägvisare till vilken ost du skall bjuda
Läs mer

PUAS PIQUE NIQUE PÅ NÄSSLINGEN

Som eventansvarig på Nässlingen Resort AB fortsätter jag att hålla smakfulla provningar om ost, vin, öl & lakrits. I en otroligt vacker miljö kan vi skapa nya förutsättningar för provningarna, i jordkällaren, i skogen, på en klippa nära havet eller i den nyrenoverade restaurangen Svarta Malin. I konferenslokalen får 100 personer plats
Läs mer

LAKRITSFESTIVALEN MED BERIKSSON

I år kommer jag att finnas i Berikssons monter på lakritsfestivalen den 23 mars. Ericsson Globe Annexet. Vi bjuder på härliga mjuka krämiga ostar till goda lakritssmaksatta tillbehör både från Italien och Sverige. Mer information om festivalen finns på www.lakritsfestivlen.se
Läs mer

ÅRE GASTRONOMY WEEK PÅ VILLA TOTTEBO

Under Åre Gastronomy Week kommer jag att guida Er i ostens underbara värld. Jämtlands bästa mejerier kommer att få sina ostar presenterade av mig måndag 3/2-onsdag 5/2 på Åres mest lokala restaurang Villa Tottebo. I slutet på veckan kan Ni träffa människorna bakom ostarna, Torsdag 6/2 kommer Åke från Åsbergets
Läs mer

OSTFESTIVAL FÖR DEN GODA SVENSKA OSTEN 7-8 februari 2014

Jag kommer hålla provning på festivalen med temat: Svensk ost, vin & lakrits, biljetter köps på http://www.tickster.com 100 kr per person. Det råder ostfeber i Sverige. Vi äter mer ost än någonsin, över 18 kilo per person och år, samtidigt som den svenska ostproduktionen går ned.  Istället äter vi alltmer importerad
Läs mer